Hoesch 2TK Alkylaatbenzine

Hoesch 2 TK is een zéér schone voorgemengde kant en klare brandstof (mengsmering) voor  gebruik in verbrandingsmotoren van bosmaaiers, grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, steenzagen, grondstampers, grondboren, bromfietsen en vele andere apparaten met verbranding-motoren.

Mensen zoals stratenmakers, grondwerkers, groenvoorzieners , hoveniers en bosarbeiders werken vaak veel en lang met motorgereedschappen en ademen daarbij de uitlaatgassen. Bij gebruik van gewone benzine is de uitstoot erg vervuilend maar ook zéér giftig en kan bij veelvuldige gebruikers op termijn zelfs kanker verwerken. Vooral stoffen als Benzeen, Tolueen, Zwavel en aromaten zijn zeer giftig. Bij de Alkylaat benzine van Hoesch is de uitstoot van deze stoffen sterk gereduceerd en in vergelijking met de uitstoot van gewone benzine bijna 99% schoner. Deze reductie word bereikt door het zogenaamde alkyleringsproces  plaatsvind  in olieraffinaderijen. Van overtollige gassen uit de destillatie van ruwe olie en oliekrakers wordt alkylaat gevormd. Door het samenvoegen van gasvormige butaanmoleculen wordt een zeer zuivere vloeistof gemaakt. Sinds 1 januari 2010 is in Nederland het gebruik van alkylaatbenzine door werknemers verplicht.


JOLO Trading heeft bewust gekozen voor de kwalitatief zéér hoogwaardige producten van de Duitse firma Julius Hoesch GmbH & Co.KG.
Met de brandstoffen en smeermiddelen van Hoesch is jarenlang ervaring opgedaan door gebruik bij voornamelijk Duitse overheidsbedrijven, zoals WegendienstenGemeenten en Natuurorganisaties, maar ook particuliere bedrijven zoals bosbouwers, groenvoorzieners, hoveniers en wegenbouwers gebruiken al sinds jaren de producten van Hoesch.

Hoesch 2TK Mix:
- vermindert de gezondheidsrisico’s aanzienlijk;

- geen irritaties aan ogen en luchtwegen;

- ruikt, in tegenstelling tot andere Alkylaatbenzine, nauwelijks;

- is veel minder schadelijk voor het milieu;

- zéér lang houdbaar en altijd gebruiksklaar;

- is van constante kwaliteit en mengverhouding;

- zorgt voor een optimale verbranding;

- minder slijtage, onderhoud en een langere levensduur van uw machine;

- minder knoeien en gebruiksgemak door handige verpakking;

- zéér gunstig in prijs.

Hoesch 2 TK word hoofdzakelijk verkocht in 5 Liter jerrycans voor optimaal gebruiksgemak, maar kan ook geleverd worden in 20 Liter jerrycans, garagevaten van 60 liter of vaten van 200 liter. 
 

 

 

Afdrukken

Klant login