Over ons

JOLO Trading BV is een handelmaatschappij die ontstaan uit een samenwerking tussen enerzijds een partij met jarenlange ervaring op het gebied van brandstoffen, olie en smeermiddelen.
En anderzijds een partij met een zéér ruime ervaring in de praktijk van groenvoorzieningen, bosbouw en wegenbouw.Door bundeling van kennis en ervaring van producten, machines, gebruikers en omstandigheden kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn.Daarnaast is JOLO Trading BV een betrouwbare en degelijke partner op het gebied van correcte en tijdige levering van uw bestelling.

De Machine
Vooral op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen voor de kleinere verbrandingsmotoren die veelal onder zware omstandigheden moeten presteren is veel ervaring opgedaan.

De Gebruiker
De ervaring heeft geleerd dat de gebruikers van motorgereedschappen zoals kettingzagen, steenzagen, grasmaaiers en bosmaaiers, blootgesteld worden aan vaak toxische uitlaatgassen.
Hiervoor bieden wij een oplossing met onze alkylaat brandstoffen.

Het Milieu
Omdat ook het milieu en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staan, bieden wij ook een heel areaal aan biologisch afbreekbare oliën aan.
Op basis van de opgedane ervaringen is gezocht naar een partij die kwalitatief zéér hoogwaardige producten vervaardigt, die consistent zijn in samenstelling en tegen zéér concurrerende prijzen aangeboden kunnen worden aan de gebruiker.
Deze partij is gevonden in de onderneming Julius Hoesch GmbH & Co.KG uit het Duitse Düren.
Het bedrijf is in 1865 opgericht en is momenteel een van de belangrijkere producenten en distributeurs van brandstoffen, smeermiddelen en chemische stoffen in Duitsland.

Zo levert dit bedrijf in Duitsland al sedert vele jaren Alkylaatbenzine en smeermiddelen aan Duitse overheidsbedrijven, zoals Wegendiensten, Bos- en Natuurbeheerders en Gemeenten.
Het bedrijf is DIN en ISO-9001 gecertificeerd.

 

Klant login